Lees meer

Haal meer uit CopyVink

Snel de lucht in met een kant-en-klare website.

Je eigen complete website

Een website laten bouwen? Eenmaal opgeleverd begint het echt werk: vullen met tekst, beeld, SEO metatags, banners... Besteed de hele handel uit en leun achterover.

Een nieuwe website, wat nu?

Heb je al een website maar hik je tegen het traject aan van je website vullen met tekst en foto's? Of bestaat je website op dit moment zelfs alleen op een kladblaadje of in je hoofd? In beide gevallen ligt er een flinke bak werk op je te wachten. Als je het goed wilt doen moet je zowel tekstschrijver, vormgever als webbouwer zijn. Of een berg geld hebben liggen en verschillende bureaus inschakelen.

Kant-en-klare website zonder of met webdesign

Er is nog een optie. Een voordelige, snelle en prettige manier van zo snel mogelijk met je eigen website online kunnen: de hele handel bij CopyVink onderbrengen. Van zowel een kladblaadje als een casco website kunnen wij binnen aanzienlijke tijd een optimale, aantrekkelijke website brouwen die spettert en scoort bij Google en bij bezoekers.

Nieuwe complete website: vormgeving huisstijl, webdesign, webbouw, tekst en beeld, SEO, SEA

Je website...op een servetje. Hoe ga je met een goed idee zo snel mogelijk live?  Doordat wij alle disciplines onder één dak hebben kunnen we snel, efficiënt en met korte lijntjes je wensen realiseren. Je bepaalt zelf welke bouwstenen je wilt uitbesteden. We ontwerpen je logo of huisstijl, we bouwen een gelikte SEO website met gebruiksvriendelijk CMS, we vullen je website met webteksten en webbeeld, we ontwerpen klantcommunicatie templates en nieuwsbrieven, we starten je social media voor je op en houden die naar wens voor je bij, we vuren een Adwords campagne voor je aan en onderhouden die voor je... Kortom: alles is mogelijk.

Van casco tot complete website: SEO tekst en beeld

Heb je al een website, maar is die nog kaal? Tekst en beeld is je belangrijkste content. Webtekst heb je nodig om je website mee te vullen, je vindbaar op Google te maken en klanten mee te scoren. Tekst bestaat bij de gratie van ondersteunend beeld. Beeld maakt een website aantrekkelijk, het zet de toon, het verleidt de bezoeker en illustreert de kracht van je product of dienst. Goed beeld pluk je niet zomaar van Google, je moet weten waar je moet zijn voor rechtenvrije foto's of illustraties. Bovendien moet beeldmateriaal vrijwel altijd aangepast worden zodat het past in je website, niet te zwaar is en goed gevonden kan worden. Zowel tekst als beeld kun je bij deze tekstschrijver neerleggen. CopyVink biedt behalve webteksten namelijk ook vormgeving. Breng je tekst en vormgeving bij mij onder, dan weet je dat je straks live gaat met een evenwichtige, aantrekkelijke en professionele website. Voor niet teveel geld.

Snel een kant-en-klare website?
Bel 06 338 996 45 of mail voor een afspraak!