Tekstschrijver Haarlem voor flyers en drukwerk

Copy op papier

Voel het succes van professionele teksten voor flyers, brochures, magazines en ander drukwerk.

Copywriting voor flyers, brochures, direct mail, advertenties, persberichten, redactioneel

Klanten vergaren met een uitnodigende flyer of brief? Je doelgroep informeren met een deskundig en aantrekkelijk verhaal? Zet een tekstschrijver op de copy.


Papier blijft hangen

Geen communicatiemiddel zo effectief als het ouderwetse papier. Flyer, brochure, brief: communiceren per tastbaar product is uiteindelijk de beste manier om je doelgroep te bereiken. Het internet is een overvol, vluchtig en met reclame besmet kanaal, maar een goed opgezette flyer of brief roept op tot lezen en blijft langer hangen - mits de boodschap aantrekkelijk genoeg is. Goede copywriting dus!

Copywriting voor print

Tekstschrijven voor drukwerk is een ander verhaal dan webcopy. Geen zoekmachine-optimalisatie, geen snelle knoppen, geen eindeloze ruimte. Copywriting voor papieren communicatie is sterk gekaderd door zowel het type als door het formaat van het medium. Bovendien kun je printcopy afstemmen op je doelgroep en de plaats waar je doelgroep leest. Een flyer voor baby-yoga in de wachtkamer van een verloskundige is andere koek dan een huis-aan-huis-folder voor groene energie.

Vormgeving bij drukwerk

Beeld in drukwerk kan de hoofdpartij spelen of juist beperkt zijn tot een bijrolletje. In beide gevallen geldt dat tekst en beeld een intiem onderonsje is. Copywriter en vormgever moeten dus nauw samenwerken om tot het beste resultaat te komen. En nu komt de aap uit de mouw: CopyVink is ook VinkinVorm. Behalve tekstschrijver ben ik grafisch vormgever. Ik kan je dus van dienst zijn voor het totale ontwerp van flyers, brochures, leaflets etcetera.

Werkwijze print copywriting

We maken een afspraak (per mail, telefonisch of live) waarin we je wensen voor copywriting bespreken. Afhankelijk van het medium en je behoefte aan vormgeving lever ik een opzet aan. Als het naar je zin is schrijf ik verder, of ik maak enkele aanpassingen die ik je laat zien voordat ik verder ga. In het geval van een opdracht tot copywriting met vormgeving doe ik je drie tot vijf voorstellen. We drukken pas als het helemaal naar je wens is.

Meer weten of snel teksten voor drukwerk?
Bel 06 338 996 45 of mail voor een afspraak!