SEO tekstschrijver voor SEO websites

De concurrentie te lijf met SEO teksten

Zoekmachine geoptimaliseerde tekst brengt je gegarandeerd hoger in Google.

SEO webteksten

Wil je met je website bovenaan in Google? Zie je graag meer verkeer naar je webshop? Bestel SEO-copywriting voor je website en profiteer van een betere vindbaarheid.


SEO copywriting voor websites en webshops

Eigenlijk is het niet meer van deze tijd om zoekmachine-optimalisatie (SEO) te negeren. Wil je als bedrijf op kunnen tegen de concurrentie zul je vindbaar in Google moeten zijn, niet alleen via advertenties, maar juist ook in het onbetaalde zoekresultaat. Copywriting voor het web is dan ook nauw verbonden met zoekmachine-optimalisatie.

Werkwijze SEO copywriting

Wanneer je mijn hulp inschakelt voor SEO copywriting zal ik eerst een korte analyse van de inhoud van je website doen. Aan de hand hiervan zal ik een voorstel doen voor SEO-copywriting. Na fiattering doe ik een zoekwoordenonderzoek en kan ik aan de gang met de content van je website.

Zoekwoordenonderzoek

SEO tekstschrijven draait om tekst, beeld, links en tags. Om alle SEO-elementen goed in te kunnen vullen moet ik de juiste zoekwoorden en semantiek bepalen. Ik zal dus willen weten wat je precies doet of verkoopt en wie je doelgroep is. Middels een aantal SEO-tools ga ik vervolgens op zoek naar de populairste, of juist meest kansrijke zoekwoorden.

SEO bijhouden

Als de SEO-basis staat is het de kunst om je zoekmachineoptimalisatie actueel te houden. De markt verandert, Google verandert en misschien verandert je bedrijf, je assortiment of je doelgroep gaandeweg ook. Het is dus zaak om op tijd aanpassingen in je content door te voeren zodat Google je website nog steeds goed blijft waarderen. Bovendien houdt Google van levendige websites. Ik kan zowel op verzoek als periodiek SEO-updates uitvoeren. Een contentabonnement is een uitstekende optie voor frequent SEO-onderhoud van je website.

SEO techniek en populariteit

Zoekmachine-optimalisatie gaat verder dan alleen content. De techniek en de populariteit van je website zijn tenminste zo belangrijk. Ik kan je adviseren of er werk aan de winkel is op die gebieden. Ik werk nauw samen met experts die hun specialisme op dit vlak hebben liggen. Meer weten of geïnteresseerd in een totaalpakket? Alles is mogelijk!

Zo snel mogelijk hoger in Google? Mail de SEO tekstschrijver of bel 06 338 996 45