SEO tekst abonnementen voor content onderhoud

Doe mee met de grote jongens op het web

Een SEO abonnement brengt je duurzame vindbaarheid en een website die altijd actueel is.

SEO contentabonnement

Wil je meedoen met de grote jongens op het web? Hou je website alive and kicking! Schakel mij in voor periodiek onderhoud van SEO content en vergroot je populariteit.


Content abonnement voor webshops en websites

Je website blijft actueel als je hem met regelmaat een update gunt. Versgeknipte websites ogen springlevend en daarom betrouwbaar. Bovendien ziet Google graag beweging in een website. Periodiek updaten is dus van groot belang voor de populariteit én vindbaarheid van je website. Ga je verder en zoek je thought leadership? Dan is een contentabonnement onmisbaar.

Aanpassingen aan tekst en inhoud

De belangrijkste reden om te kiezen voor een contentabonnement is simpelweg omdat activiteit in en rondom je website noodzakelijk is. Bezoekers houden niet van spinnenwebben of uitverkochte artikelen. Terugkerende bezoekers willen geprikkeld worden door verse content en nieuwe aanbiedingen. Website-updates zit 'm vaak in bijwerken van teksten en artikeldatabases, het opfrissen van de homepage, plaatsen van nieuwsitems en blogs.

SEO-onderhoud

Een ander belangrijk motief voor een contentabonnement: een SEO-traject. Je kunt groeien naar een betere positie in Google door stapsgewijs je website te optimaliseren. SEO hoeft nooit over één nacht ijs, dat kan een rustig - en daardoor betaalbaar - pad zijn. Bijvoorbeeld pagina voor pagina.

Content Marketing

Ben je niet de grootste, maar wil je wel graag de belangrijkste zijn? Autoriteit op het web bereik je door op alle manieren je stem te laten horen. Zoekmachines zien graag dat je actueel actief bent middels nieuws, blogs en social media-items. Op je website, maar ook daarbuiten. Maar content marketing gaat niet alleen over zoekmachines, het gaat over de manier waarop je jouw positie uitbouwt bij degenen die je wilt bereiken. Whitepapers, redactionele artikelen, nieuwspublicaties en instrucitevideo's: door te publiceren en te delen groeit je stem en je aanwezigheid. Ik help je met het opzetten van een contentmatrix en het uitwerken van een strategie. Op naar thought leadership.

Social Media

Content bijhouden en meer verkeer genereren gaat, zeker bij webshops, hand in hand met social media. Je wilt immers de buitenwereld laten weten dat je winkel superactueel is. Dat moet je met regelmaat van de daken schreeuwen, want anders vergeet de buitenwereld je. Dat van de daken schreeuwen kan via vele kanalen en op vele subtiele, doch geraffineerde manieren.

Werkwijze contentabonnement

Als je graag een serieuze stap zet met je website is een contentabonnement een verstandige keus. Afhankelijk van je website of webshop heb ik meerdere contentpakketten te bieden. Eigenlijk komt het altijd op maatwerk neer, want geen website is hetzelfde, en elke branche, doelgroep en opdrachtgever vereist andere input. Geef dus aan wat je graag zou willen met je website, en ik maak een contentabonnement op maat, afhankelijk van de door jou gewenste taken en frequentie.

SEO Quickscan

Elk contentpakket begint in principe met een SEO Quickscan. Een SEO Quickscan legt je website onder de loep en bekijkt hoe het is gesteld met de inhoud en techniek. Daarbij komt de vindbaarheid van je website uitgebreid aan bod. Hoe goed ben je te vinden in Google en wie zijn je grote concurrenten?

Inzicht en plan van aanpak

Uit de SEO Quickscan rolt een analyse die je laat zien wat de sterke en zwakke kanten van je website zijn. Belangrijker nog: je krijgt meteen inzicht in de mogelijkheden voor verbetering. Je leert welke kansen er liggen voor snel effect, maar ook welke duurzame stappen je kunt nemen voor optimaal en blijvend resultaat.

Vrijblijvend en gratis bij een abonnement

Een SEO Quickscan is geheel vrijblijvend is gratis wanneer je een abonnement afneemt. Je kunt een SEO Quickscan ook eenmalig laten uitvoeren om inzicht te krijgen in de status van je website. Lees meer over de SEO Quickscan.

 
Een contentabonnement dat zich terugverdient?
Bel 06 338 996 45 of mail voor een afspraak!