Tekstschrijver Haarlem schrijft mooie website teksten voor Haarlem en omgeving

Begin goed met frisse copy

Bouw aan de toekomst met duurzame en actuele webteksten.

Webteksten

Zoek je een tekstschrijver of webredacteur voor je nieuwe website, of wil je verbetering van je bestaande webteksten? Zet me maar aan het werk.


Copywriting of redactie van webteksten

Staat je website nog in de steigers? Of heb je al webtekst? Met beide situaties kan ik uit de voeten. Ik schrijf nieuwe en redigeer bestaande webcopy. Belangrijk is dat ik begrijp wat de visie van je bedrijf is en wat je met je website wilt bereiken. Op die manier kan ik tekst aanleveren die niet alleen website content oplevert, maar ook klanten scoort en je vindbaarheid in Google vergroot.

Werkwijze teksten voor websites

Nieuwe teksten? Na ons eerste contact lever je me de basis voor de copy aan. Het maakt niet uit hoe houtje-touwtje je de basistekst aanlevert, maar hoe duidelijker, hoe beter ik mijn werk kan doen. Krijg je geen zinnig woord op papier? Ik kan je helpen. We maken van tevoren een afspraak waarin we brainstormen over de inhoud van je website.

Heb je al een draaiende website maar wil je graag verbetering van teksten? We kunnen samenkomen om te overleggen wat je wilt en waar het beter kan. Ik kan je adviseren over de content van je website en hoe het beter kan. Je mag me natuurlijk ook direct aan de redactie van een aantal pagina's zetten.

SEO teksten voor websites

Goede webteksten moeten meestal ook goed vindbaar zijn voor Google. Je kunt zelf aangeven of je teksten 'SEO' geschreven wilt hebben of niet. Lees hier meer over SEO en de SEO zoekmachinediensten uit mijn dienstenpakket.

Afbeeldingen en webdesign

Behalve teksten kan ik ook bijdragen aan het design van je website. Lees meer hierover in mijn overige dienstenpakket.

Ook snel webteksten waarmee je live kan?
Bel 06 338 996 45 of mail voor een afspraak!