SEO Quickscan voor content

Snel inzicht in je website met de SEO Quickscan

Is jouw website nog wel up-to-date? En weet je doelgroep je te vinden in Google? Ontdek hoe je website presteert en leer hoe je snel beter resultaat boekt! Geen enkele ondernemer kan vandaag de dag zonder een aantrekkelijke website. Bovendien heeft elke ondernemer de zoekmachines hard nodig om zijn website bij de juiste doelgroep te brengen. Ook in jouw branche kun je niet om Google heen. Met de SEO Quickscan ontdek je of jouw website up-to-date en ‘SEO-proof’ is.

Is jouw website er klaar voor?

Een SEO Quickscan legt je website onder de loep en bekijkt hoe het is gesteld met de inhoud en techniek. Daarbij komt de vindbaarheid van je website uitgebreid aan bod. Hoe goed ben je te vinden in Google en wie zijn je grote concurrenten?

Een SEO Quickscan doet:

  • Website-analyse van content: menu, pagina’s, tekst, beeld, meta-data
  • Website-analyse van techniek: opbouw, interface, snelheid, CMS, SEO-mogelijkheden
  • Concurrentie-analyse van eigen website: ranking, autoriteit en positie, concurrentie
  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek (in eigendom na afname SEO Contentpakket) 
  • Analyserapportage en adviesrapport

Inzicht en plan van aanpak

Uit de SEO Quickscan rolt een analyse die je laat zien wat de sterke en zwakke kanten van je website zijn. Belangrijker nog: je krijgt meteen inzicht in de mogelijkheden voor verbetering. Je leert welke kansen er liggen voor snel effect, maar ook welke duurzame stappen je kunt nemen voor optimaal en blijvend resultaat.