Webshop teksten webwinkel tekschrijver Haarlem webredacteur

In de rij voor je webwinkel met verleidelijke teksten

Professionele webshopcopy brengt meer klanten en meer omzet.

Webshop teksten

Zoek je een SEO tekstschrijver voor je webwinkel? Of wil je een e-commercemanager voor al je webshop teksten? Laat me meteen aan de slag gaan.


Webshop teksten

Copywriting voor webshops is een secuur werkje en begint bij het opzetten van een productcatalogus. Elk product moet even begeerlijk gepresenteerd worden, we willen immers verkopen. Maar de homepage, betaalpagina en klantenservice zijn minstens zo belangrijk. En niet te vergeten: SEO teksten om hoog in Google te komen.

Werkwijze webshop teksten

Een succesvolle webwinkel starten is een tijdrovende en bewerkelijke aangelegenheid. Ik kan je helpen met goede webtekst een goed vindbare webshop op te zetten - en daarna te onderhouden.

Productimport

Heb je een tiental producten of praten we over enkele duizenden? Afhankelijk van je webshop en je assortiment maak ik gebruik van verschillende importmogelijkheden om tekst te genereren. Ik bouw daarbij Excel-importbestanden die vanuit basale productinformatie automatisch tags, titels en andere kenmerken genereren. Op die manier kan ik vlot doch volledig grote assortimenten in één keer importeren.

Ondersteunende webshop pagina's

Wat is hot, wat is nieuw en wat is er in de sale? Je homepage is je visitekaartje. Ik kan je webshop voorzien van een aantrekkelijke homepage en die naar wens regelmatig verversen. Daarnaast kan ik je helpen met de opzet van een succesvolle check-out (betaalpagina). Bovendien verzorg ik de teksten van de servicepagina's voor klanten.

Overige webshop teksten

Tenslotte kan ik de status (en vindbaarheid) van je webshop vergroten door je webwinkel uit te breiden met een informatie- of kenniscentrum, een blog en/of een nieuwscentrum.

SEO webshop teksten

Geen webshop zal zich kunnen redden zonder SEO. Hoe hoger, hoe machtiger! Je kunt zelf aangeven of je je webshop SEO ingericht wilt hebben of vooralsnog niet. Lees meer over het belang van SEO en wat ik voor je kan doen om een succesvolle SEO webwinkel te realiseren.

Onderhoud en catalogusbeheer

Acties, assortimentsveranderingen, seizoenen: een webshop vraagt doorlopend om beheer. Het volledige e-commerce management van je webshop kun je aan mij uitbesteden. Dat kan op periodieke abonnementsbasis, maar ook incidenteel naar wens.

Magento webshopbeheer

Magento is een veel gebruikt en professioneel open source webwinkelplatform. De mogelijkheden voor catalogusbeheer en SEO zijn zeer uitgebreid in Magento. Heb je een professionele Magento webshop? Laat het beheer van content en catalogus aan mij over.

Afbeeldingen en design

Behalve teksten kan ik ook bijdragen aan het design van je webshop. Lees meer hierover in mijn overige diensten.

Eersteklas SEO webshop teksten?
Bel 06 338 996 45 of mail voor een afspraak!